Nova fotografija ministra policije Vulina s kriminalcem

Kolumne i analize

Album fotografija ministra policije Aleksandra Vulina s osobama iz kriminogene sredine, iz dana u dan je sve veći, a poslednji otkriveni “zagrljaj” sa osobom koja je trenutno predmet postupanja Specijalnog suda, objavljena je u poslednjem broju “Nedeljnika”.

Pored fotografije s hapšenim Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijačke grupe FK Rad, koja se pojavila u medijima prošlog vikenda, Nedeljnik u poslednjem broju objavio je dosad nepoznatu fotografiju, nastalu tokom ministrove posede narkoplantaži Jovanjica.

Vulin koji je u tom trenutku bio ministar za rad, učestvovao je u promociji imanja na kom se navodno uzgajala organska hrana, a na kojoj je, pored rotkvica, paradajza i zelene salate, pronađen rekordni zasad marihuane.

Nedeljnik je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk sliku na kojoj ministar policije pozira sa saradnikom vlasnika Predraga Koluvije, Stevanom Holićem, a koji se trenutno nalazi na optuženičkoj klupi Specijalnog suda kao pripadnik grupe koja je proizvodila marihuanu.

Fotografija Vulina sa vođom navijača Rada objavljena je prošlog vikenda. Ministar je pokušao da se opravda u javnosti tvrdnjama da je fotografija nastala na koncertu Riblje čorbe na Birfestu, kao i d a nije znao s kim se fotografiše. Tvrdio je da njemu građani prilaze stalno, kao i da on svom obezbeđenju ne dozvoljava da rasteruju građane koji žele da mu priđu.

„Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću proveriti ko je u pitanju i objaviću sve što saznam. Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Bilo je tu i naših sunarodnika iz Hrvatske, Republike Srpske, Beograđana i Beograđanki. Koncert je bio odličan, a ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše“, rekao je Vulin i dodao da inače ima fotografije sa Vukom Jeremićem, Đinđićem, Đilasom i za te fotografije, kaže, može da bude kritikovan.

SourceNova S

Pročitajte više

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Društvo i nauka